Atelier

Mijn atelier bevindt zich aan de Sandenburgerlaan 1 in Doorn.

Mijn hunkering naar creativiteit, meer kleur en persoonlijke details in mijn eigen huis, heeft mij gemotiveerd ruimte te maken voor mijn passie voor creëeren.
Ik werk veel aan projecten die dan wel in opdracht ofwel naar eigen idee zijn. Terwijl ik bezig ben met een project staat de tijd voor mij 'even stil'..., ik ga op in het creatieve proces en geniet als ik een eindresultaat heb bereikt waar ik tevreden over ben.
De ervaring van de afgelopen 25 jaar heeft mij geleerd dat het ,jammer genoeg, lastig kan zijn rust en/of energie te vinden om creatief bezig te zijn in beschikbare vrije tijd en ik ben dan ook dolblij dat ik hier nu aan toe kom.Workshops:

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld of ik ook workshops geef.
In het verleden heb ik dit met enige regelmaat gedaan maar tot op heden lukt het mij niet dit weer met regelmaat te kunnen aanbieden.

Wel ben ik altijd bereid om eventuele groepen een workshop te geven!!Creatieve ochtend, middag of avond:

Wil je iets creatiefs doen met een groep? Het is mogelijk om dat bij mij te organiseren. Mijn unieke locatie bevindt zich op 10 minuten van de snelweg in het prachtige buitengebied van Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug.
Is er iets te vieren, wil je iemand verrassen of heb je een leuk idee? In overleg met elkaar komen we daar zeker uit.
Het kan een ochtend, middag of avond zijn, maar ook een hele dag. In combinatie met bijvoorbeeld een lunch, 'high tea' of borrel.Neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt!!

Mijn contactgegevens:


Fiona

06-54642024
fiona@oh-wat-leuk.nl


oh-wat-leuk blijft in beweging...
Vind je het leuk, heel af en toe (maximaal 1 x per maand!!) de ontwikkelingen van oh-wat-leuk te volgen?
Schrijf je dan in voor de NIEUWSBRIEF.