Mijn naam is Fiona den Beer Poortugael - van Hellenberg Hubar (1968).

Na mijn middelbare school ben ik aan de Faculteit Informatie en Communicatie gaan studeren en heb een jaar Rechten gestudeerd. Helaas gaven geen van deze opleidingen mij de gehoopte voldoening.
Een opleiding voor decoratieve schildertechnieken in Brussel volgde. Gedurende deze opleiding kwam ik er achter dat creëren mijn passie is.
Vervolgens was ik niet meer te houden en volgde ik vele cursussen, lessen en workshops waaronder teken-, porseleinschilder-, mozaiek-, naai- en boetseer les, een meubelmakers cursus en allerhande workshops. Al met al heb ik een enorm brede creatieve interesse en maak ik van alle verschillende technieken die ik geleerd heb gebruik.
Naast het hebben van een baan als office manager, de wereld rond te hebben gevlogen als stewardess en het draaiende houden van een fijn gezin met beestenboel, had ik niet veel tijd beschikbaar voor mijn passie.
Ongeveer 5 jaar geleden (begin 2010) merkte ik dat er wél meer tijd en ruimte kwam en zette samen met een goede vriendin, de woon- webwinkel 'oh-wat-leuk' op. De insteek om hier onder andere ook met kwast in de hand aan de slag te gaan was ons beider uitgangspunt.
Naast het succes van de woon- webwinkel, de adviezen bij klanten aan huis, het inkopen doen en het draaiende houden van het gezin bleek echter dat beschikbare tijd voor mijn creatieve passie alsnog niet bestond....
Marianne en ik besloten ieder 'ons weegs' te gaan.
Nu is het anders!
De winkelruimte van oh-wat-leuk is niet meer, het voorhuis van de boerderij hebben we opgeknapt en verbouwd en is nu een 'vakantie huis'.
Wel ben ik nu eindelijk veel bezig met mijn passie, geniet ik van de positieve energie die ik van het creëren krijg en kan ik mijn opgedane ideeën uitwerken.

De hedendaagse trend voor wat betreft het interieur is nogal sober, snel wisselend en minimalistisch, terwijl naar mijn mening juist unieke en bijzondere objecten met een verhaal, maar zeker ook kleur, zo sfeer bepalend en inspirerend kunnen zijn.